vrijdag 21 juni 2013

Vreemde verwijzing van FSA-generaal naar Onthullen Geheimen rondom Chemische Wapens

In een video spreekt een commandant van het Noordelijke Front, Abdel Baset Tawileh, over zijn wens om de sharia in te gaan voeren in een toekomstig Syrië. Wat vooral opmerkelijk is, is datgene wat hij tegen het einde van het onderstaande fragment zegt, namelijk dat hij 'de internationale gemeenschap' nog één maand de tijd geeft om zijn 'leger van bendes' te voorzien van wapens en munitie. Als zij de Syrische 'revolutie' in de steek zouden laten, zoals hij zegt, dan zal de FSA tevoorschijn komen met bewijs dat het Syrische leger chemische wapens heeft gebruikt, 'als je begrijpt wat ik bedoel'.


Ik weet niet zeker wat hij hiermee bedoelt, maar ik ben toch erg sterk geneigd om te denken dat hij eigenlijk verholen dreigt met het inzetten van chemische wapens in de strijd tegen het Syrische leger, waarbij hij dan het Syrische leger de schuld in de schoenen zal schuiven.

Als het Syrische leger chemische wapens had gebruikt dan zou de FSA daar immers niet een maand mee wachten. Ook het min of meer dreigen van de internationale gemeenschap met het 'onthullen van gebruik van chemische wapens' kan haast ook niet anders worden geïnterpreteerd.

Hieronder nog een video over de aankomst van nieuwere geavanceerde wapens in Syrië en de hypocrisie van de VS over het enerzijds bestrijden van terroristen en ze tegelijkertijd bewapenen:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten