dinsdag 28 mei 2013

Vrije Syrische Bendes praten met McCain en Dreigen Hezbollah

Het hoofd van de Vrije Syrische Bendes, Brigadier Generaal Salim Idriss, heeft een bezoek gehad met de Amerikaanse meester-ophitser, John McCain, waar waarschijnlijk volop is gesproken over de manier waarop de VS zouden kunnen bijdragen aan het versterken van de positie van de Syrische Bendes in hun pogingen om de regering van Syrië omver te werpen.

John McCain aan het stoken in Syrië via Salim Idriss, hoofd van het Vrije Syrische Leger (1)
Verder laat deze Salim Idriss meer van zich horen door nu officieel Hezbollah te bedreigen. Als Hezbollah zich niet binnen 24 uur terugtrekt uit Syrië dan wordt deze beweging ook een vijand van de Bendes (2). Sayyed Nasrallah van Hezbollah heeft echter duidelijk laten weten dat het verdedigen van Syrië noodzakelijk is, want in het geval dat Syrië valt, dan zullen de gewapende bendes doorstoten naar Libanon om daar de sjiïten naar het leven te gaan staan.

Ondertussen is er ook een geheime opname naar buiten gekomen van een overleg waarbij een Franse vertegenwoordiger zijn frustratie uit naar de buitenlandse vertegenwoordigers van het verzet tegen de Syrische overheid. In die video horen we hem zeggen dat 'ze het eigenlijk niet verdienen dat Frankrijk zo hun best doet voor hen, maar dat ze er nog altijd niet in slagen om met één stem te spreken'


Update 30 mei 2013:
Inmiddels hebben familieleden van 11 destijds in Libanon ontvoerde pelgrims ontdekt dat onze John McCain heeft geposeerd met een van de ontvoerders, Mohamed Nour (3). Op de bovenste foto is het man geheel rechts in het blauwe hemd en met de camera. Hieronder zie je hem ook nog eens, achter de oorlogshitser McCain, waar Vladimir Putin ooit nog eens een leuke verwijzing naar maakte, eind 2011, zie video hieronder. (4)

Gezellig samen met de ontvoerder van 11 mensen op de foto (3).NOTEN
(1) http://counterpsyops.com/2013/05/28/syria-militants-ask-american-senator-for-us-targeted-strikes-on-hezbollah/
(2) http://www.presstv.ir/detail/2013/05/28/305956/syria-militants-set-deadline-for-hezbollah/
(3) http://www.presstv.ir/detail/2013/05/30/306232/mccain-met-infamous-kidnapper-in-syria/
(4) http://www.youtube.com/watch?v=3JxG9vpkK4g

Geen opmerkingen:

Een reactie posten