donderdag 23 mei 2013

Het Syrische Leger vecht tegen vele duizenden Woolwich Slachters, die door het Westen worden gesteund

Op 22 mei 2013 werd in de Londense wijk Woolwich een Britse soldaat uit het niets aangevallen en op straat onthoofd, waarschijnlijk met een manchete door enkele moslim-extremisten.

Een Manchete
Al snel waren er de veroordelingen van premier Cameron, president Hollande en president Obama, die allen hun gruwel uitspraken over deze terroristische daad, waarbij nog eens werd benadrukt dat zij hard optreden tegen terrorisme.

De hypocrisie van dergelijke uitspraken is vanzelfsprekend overduidelijk. Terwijl het Syrische Leger al ruim twee jaar te maken heeft met dit soort lui, die op de meest gruwelijke wijzen mensen afslachten, komend uit alle terroristische riolen van de wereld, kiezen landen als Engeland, Frankijk en de VS partij voor het kamp van de terroristische bendes. Bovendien vinden ze dat ze ook het recht hebben om te bepalen dat een gekozen leider dient te verdwijnen.

Je zou het een soort van bescheiden karma kunnen noemen dat landen die op een schandelijke wijze moslim-extremisten hebben gesteund in Libië en nu in Syrië, nu een koekje van eigen deeg krijgen. Wie schaamteloos voor geopolitieke doelen regeringen wil omverwerpen via geweld en het voeden van terrorisme, moet niet raar staan opkijken als dat geweld op een dag als een boemerang terugkeert.

Als je daarbij denkt aan het bloedrijke koloniale verleden van het Britse Rijk dan zouden er nog miljoenen boemerangen op weg terug naar de Britse eilanden.

Lees ook de analyse van Afshin Rattansi die ook op deze lijn redeneert (2).NOTEN
(1) http://rt.com/news/london-terror-live-updates-654/
(2) http://rt.com/op-edge/woolwich-murder-uk-politics-662/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten