zondag 13 januari 2013

Terroristische Bendes in Syrië vallen nu ook Psychiatrische Klinieken aan

Steeds als je denkt dat het niet veel gekker kan worden in Syrië, hoor je weer iets dat toch weer verbazing wekt. In het onderstaande nieuwsbulletin (rond 5') van 13 januari 2013 kunnen we horen dat in de dorpen rondom Aleppo de bendes nu ook hun woede hebben laten gelden door een psychiatrische kliniek binnen te stormen en daar de doktoren en patiënten aan te vallen.


 

Verder in dit bulletin nog informatie over de pogingen van de premier om tot een nationale dialoog te komen om een einde te maken aan het lijden van de Syrische bevolking. Iedereen die niet mee wil werken noemt hij verantwoordelijk voor het voortduren van het bloedvergieten in Syrië. Zoals bekend wenst de Doha-coalitie die door menig westers land is erkend als de vertegenwoordigers van het Syrische volk niet meewerken aan enige vorm van dialoog.

Interessant is verder dat de Fransen nu hun macht in Mali aan het vergroten zijn door te jagen op dezelfde lui die ze gesteund hebben in Libië en Syrië. Lees hierover meer in een pakkende analyse van Tony Cartalucci (1).

NOTEN 
(1) https://worldmathaba.net/items/2235-france-displays-hypocrisy-as-bombs-fall-on-mali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten