dinsdag 29 januari 2013

Studenten in Aleppo doen toch hun Examens ondanks Dreiging van Bendes

Ondanks de bloedige bomaanslagen door de bendes op de universiteit van Aleppo zo'n kleine twee weken terug op 15 januari (1) , zijn de studenten volgens Sana (2) extra gemotiveerd om toch door te gaan met hun examens. Als het aan die idiote - door het westen impliciet gesteunde - bendes ligt dan mag er niemand meer examen afleggen totdat president Assad afgezet zou zijn. Deze obsessie met het vertrek ontsiert ook het standpunt van onze E.U. Onze 'onderwijspartij' D66 zou toch moeten opkomen voor de studenten en dús voor de overheid die strijdt tegen de ontwrichtende bendes?

Studenten  doen hun examen op de universiteit van Aleppo
Een student zegt dat hij de terroristische aanslag een laffe misdaad vindt die uitgevoerd werd door terroristische groepen die proberen hun eigen ongeletterdheid op te dringen aan het Syrische volk.

Voor de liefhebbers van de analyses van de Braziliaanse Pepe Escobar is er een video te bekijken op mijn weer tot leven gewekte Engelstalige website: breng eens een bezoekje en laat ook eens jouw scherpe analyse van de situatie in Syrië horen via de commentaren onderin. Op die site ook een interessant stukje over mensen die ter dood waren veroordeeld in Saudi-Arabië, maar er voor mochten kiezen te gaan vechten tegen de Syrische overheid in Syrië (zie http://waterput.yolasite.com/english/no-legal-prosecutians-against-opposition-members-when-they-participate-in-national-dialogue ).

SYRISCHE NOTEN
(1) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2013/01/al-meer-dan-80-doden-voornamelijk.html
(2) http://sana.sy/eng/337/2013/01/29/464427.htm

POST-PUBLICATIE ZAKEN
Bedankt Heidi Schoefs voor het retweeten van dit bericht op 29 januari 2013


Geen opmerkingen:

Een reactie posten