zondag 14 juli 2013

Grote hoeveelheid Saoedische Chemicaliën gevonden in Syrische Jobar - gemaakt om Damascus aan te vallen?

Zakken met Chemicaliën om wapens mee te maken, afkomstig
van de trouwe vrienden van de VS, namelijk het regime van Saudi-Arabië
In de plaats Jobar is een chemische fabriek gevonden met veel chemicaliën afkomstig van het regime in Saudi-Arabië. Er zijn ook projectiel gevonden waardoor het sterke vermoeden ontstaat dat de door het westen zo geliefde bendes van plan waren om een grootscheepse chemische aanval uit te voeren op Damascus (1,2). Hieronder een RT-interview met Paula Slier:


Opmerkelijk is overigens dat deze vondst voor het nos om 23.00u nog altijd niet interessant genoeg was om te melden aan de Nederlandse bevolking, zoals je hieronder kunt zien:


Het nieuws van 14 juli 2013 - Geen woord over de vondst van deze chemicaliën uit Saudi-Arabië
Update 21 juli 2013:
Vertrekkend hoofd van de Britse strijdkrachten, Sir David Richards, stelt dat Engeland wel eens militair zou kunnen gaan optreden in Syrië als blijkt dat de chemische wapens in handen vallen van terroristische organisaties.

Dit klinkt als weer een nieuwe luizenstreek van de Engelsen: eerst beschuldigen ze president Assad van alles wat maar slecht is in de wereld, waaronder het gebruik van chemische wapens (waar ze overigens alleen maar schimmig bewijs voor hebben die niemand in de wereld gelooft, behalve de VS, Frankrijk en Engeland zelf) en nu dat pad doodloopt, gaan ze toch maar zeggen dat het nu toch de Syrische bendes zijn die moeten worden aangepakt in het geval van chemische wapens.

Als ze maar iets kunnen verzinnen om hun militaire neus in Syrië te kunnen steken. Vooralsnog steunt de politiek echter het agressieve beleid van premier Cameron nog niet.


NOTEN
(1) http://sana.sy/eng/21/2013/07/14/492283.htm
(2) http://rt.com/news/damascus-syria-chemical-weapons-082/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten