donderdag 4 juli 2013

De Rol van Qatar in het Voeden van het Bloedvergieten in Syrië

In de onderstaande video van het verhelderende Youtube-kanaal  Eretz Zen, krijgen we meer informatie over de rol van Qatar in de bloedige strijd in Syrië. Qatar is een hoofdrolspeler in het stimuleren van de vernietiging van de sjiïeten in de wereld, waarbij Syrië een mooie proeftuin is. In de beelden komt ook een typische 'vrijheidsstrijder' aan het woord die de mensen in Koeweit ook oproept om net als hijzelf in Syrië alle sjiïeten te doden. Achter hem liggen nog een stel lijken onder een doek.

Een soortgelijke vredelievende boodschap wordt verderop ook nog verkondigd door een andere extremist die enkele keren vraagt om tien sjiïtische moslims levend voor hem neer te zetten, zodat hij ze eigenhandig de keel kan doorsnijden. Allah u Akhbar.


Terwijl het Egyptische volk samen met het leger inmiddels wel door heeft dat dit soort middeleeuwse MoslimBroederschap-boodschappen funest zijn voor een moderne samenleving, gaan landen als de Verenigde Staten gewoon door met hun ontmoetingen met al die duivelse regimes in de golfstaten om ze te stimuleren meer wapens en geld te sturen naar de soennitische opstand, die namelijk dezelfde vijand hebben als de Verenigde Staten: Hezbollah en Iran. Syrië steunt vanzelfsprekend de recente ontwikkelingen in Egypte (1)

Ondertussen heeft Amerika met haar Europese vazalstaten weer eens van zich laten horen door dit keer een Latijns-Amerikaanse president, Evo Morales van Bolivia, de toegang te ontzeggen over hun luchtruim. Het gaat hierbij om landen als Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. Hierdoor was Morales gedwongen om in Oostenrijk te landen (2).

Daarnaast heeft Engeland ook weer eens laten zien dat het denkt oppermachtig te zijn door gewoon spionage-apparatuur te plaatsen in de Ecuadoriaanse ambassade in Londen (3). Laten we hopen dat het Europees Parlement nog iets te zeggen heeft tegen deze volksonvriendelijke praktijken van autoritaire staten als de Verenigde Staten en Engeland (4).

Ter afsluiting raad ik de geïnteresseerde lezer een analyse van Sharmine Narwani aan rondom de dynamieken waarbij Qatar en Saudi-Arabië zijn betrokken (5).

NOOT
(1) http://www.presstv.ir/detail/2013/07/04/312233/syria-says-morsi-ouster-an-achievement/
(2) http://rt.com/news/latin-america-outrage-bolivia-plane-653/
(3) http://rt.com/news/bugged-ecuador-london-embassy-surveillance-637/
(4) http://rt.com/news/eu-us-nsa-spying-669/
(5) http://english.al-akhbar.com/blogs/sandbox/mideast-backlashes-yet-come

Geen opmerkingen:

Een reactie posten