vrijdag 5 juli 2013

FSA Bendes schieten Helicopter met onderwijsmateriaal neer boven Sjiïetisch dorp Nubbul nabij Aleppo

De onderstaande video toont beelden van het neerhalen van een helicopter door een of andere brigade en nadere informatie hierover op de Syrische TV. Deze helicopter bevatte examen- en onderwijsmateriaal voor de inwoners van het plaatsje Nubbul. Nubbul wordt al meer dan een jaar belegerd door de extremistische soennitische bendes.


In de beschrijving van deze video plaatste Eretz Zen een gruwelijk verhaal. Hij vertelde dat een maand geleden 30 mannen hadden geprobeerd Nubbul en het nabijgelegen sjiïetische al-Zahra te ontvluchten om voedsel en hulp te halen. Ze werden niet alleen gevangen door de omliggende bendes, maar ze zouden allen zijn onthoofd, waarna de hoofden op palen zouden zijn gezet die rond de beide steden zouden zijn geplaatst om de bevolking te terroriseren.

Meer onthoofdverhalen van de partijen die aan dezelfde kant strijden als de VS en Engeland kun je zien op (1). Zou het niet eens tijd worden dat president Obama de handdoek in de ring gooit en de strijdbijl begraaft en toegeeft dat hun opzet is gefaald: in Afghanistan was het gelukt om Rusland te verdrijven met extremistische soenni-moslims, in Libië is het gelukt om hun vijand Moammar Gaddafi te laten vermoorden en het land te vernietigen met al-Qaida-terroristen, maar in Syrië wordt het wel duidelijk hoe verschrikkelijk fout de politiek is van de globale meesterafluisteraars van het Amerikaanse en Engelse Rijk.

NOOT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten