vrijdag 6 september 2013

Vertegenwoordiging van 3,2 miljard mensen tegen Amerikaanse Agressiepolitiek ten opzichte van Syrië

Tijdens de G20-top in het Russische St. Petersburg werd duidelijk dat de grootste landen van deze 20 rijkste landen ter wereld tegen een aanval zijn van de VS tegen Syrië. Zo hebben de o.a. de volgende landen zich duidelijk uitgesproken tegen een Amerikaanse solo-actie tegen Syrië: Rusland, China, India, Brazilië, Indonesië, Zuid-Afrika, Argentinië. Voorstanders van de illegale aanvallen zijn de Verenigde Staten zelf, Frankrijk en landen als Saudi-Arabië en Turkije (1,3).

Zo'n 3,2 miljard mensen welke vertegenwoordigd werden door de bovengenoemde rij landen waren dus tegen een interventie zonder goedkeuring van de VN, tegen 0,9 miljard voor de voorstanders (3).


Putin zegt dat Rusland Syrië zal helpen in geval zij militair aangevallen zal worden
Tijdens de G20-bijeenkomst zei Putin ook dat hij Syrië zal helpen in het geval zij daadwerkelijk militair zullen worden aangevallen. Ook zij hij dat de Rebellen de chemische wapens hebben ingezet om andere landen zover te krijgen zich in de strijd te mengen (2).


Hieronder nog een kalme samenvatting van de situatie rondom Syrië en het gebrek aan vertrouwen dat er wereldwijd lijkt te heersen over de geheime diensten van de VS. Ook lijkt er steeds minder respect te zijn voor de manier waarop de VS zich iedere keer maar weer meent te moeten bemoeien met de wereld met hun fantastische hypermoderne killerleger. Putin zou gezegd hebben dat de leiders van de Verenigde Staten bewust liegen over de daders van het gebruik van chemische wapens in Syrië.


Mocht je het allemaal nog eens willen horen dan heeft Syrian Girl Partisan nog een video gemaakt met daarin een opsomming van het hele drama rondom de Chemische Wapens Leugens:


NOTEN
(1) http://rt.com/news/putin-g20-syria-meeting-511/
(2) http://sana.sy/eng/22/2013/09/06/501175.htm
(3) http://rt.com/news/g20-against-syria-strike-527/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten