donderdag 24 juli 2014

Man uit Aleppo wordt onthoofd omdat hij een Tovenaar of Magiër zou zijn: De Islamitische Staat op zijn Best.

De Westerse haat voor President Assad van Syrië heeft er toe geleid dat er via Saudi-Arabië, Qatar en Turkije veel steun is gekomen voor de extremistische groeperingen die de Islam interpreteren zoals iemand die uit het begin van de middeleeuwen wellicht zou kunnen interpreteren. Hier is geen enkele sprake van meegroeien met de tijd. Een van de voorbeelden hiervan is de omgang met mensen die worden neergezet als tovenaars of magiërs.

"Gij zult Doden, iedereen die zich met dingen bezighoudt die je spiritueel boven je bed gaan, want de vrouw van de profeet zei het zo" (draag bovendien een bivakmuts)
In de onderstaande video zie je hoe een zwartgeklede man met zijn zwart-witte vlaggetje heel gewichtig verdedigt hoe zuiver en rein het is om een iemand te vermoorden als het een tovenaar of magiër betreft. Veel ruimte voor spiritualiteit, helderziendheid of buitenzintuiglijke waarneming is er niet in De Islamitische ISIS-staat. Onder het mom van een uitspraak van Hafsa bint Umar, een vrouw van de profeet, wordt een man uit Aleppo onthoofd: dat zal mensen leren zich bezig te houden met spirituele zaken die niet gekoppeld zijn aan Allah, de barmhartige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten