zaterdag 26 juli 2014

Gematigde Rebellen van Obama Blazen Gaspijpleiding Op nabij Homs in Syrie

Opblazen Gaspijpleiding
De zogenaamde gematigde Syrische Opstandelingen kunnen nog altijd rekenen op de oorlogszuchtige steun van de Verenigde Staten. Ondanks de gruwelen die door de Islamitische Soennetische extremisten worden uitgevoerd (denk daarbij aan het recente onthoofdings-shot van een Almeerse jihadist die Harald Doornbos te pakken wist te krijgen (1)), lijkt de Amerikaanse bemoeizucht met het Midden Oosten nogal niet te stoppen door hun geloof in een of ander vaag onderscheid tussen goede gematigde strijder en de extremistische varianten.

In de onderstaande video valt te zien hoe deze gematigde moslims een belangrijke gaspijpleiding opblazen welke loopt langs de snelweg  Damascus-Qarytein. Deze pijpleiding is van levensbelang voor veel bedrijven in de regio. De groep die zich verantwoordelijk stelde voor deze 'heldendaad' noemt zich de al-Qaryatein Martyrs Brigade, onderdeel van de Faylag al-Sham.Toen er mensen kwamen om de pijpleiding te fiksen hebben ze die tussendoor ook nog even de dood ingejaagd. Ze zullen toen ook vast 'Allah u-akhbar' hebben geschreeuwd. Vermoedelijk zou Mohammed zich in zijn graf hebben omgedraaid.

NOTEN
(1) http://haralddoornbos.wordpress.com/2014/07/24/dutchiraqi-jihadist-from-town-of-almere-still-alive-syria-poses-with-eight-heads-on-terrible-photo/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten