zondag 15 december 2013

Terroristen bakken mensen in Bakkersovens in Adra, nabij Damascus, Syrië

Opnieuw gruwelijke berichten uit Syrië: ditmaal zouden zo'n 1000 Jabhat-al-Nusra Terroristen zich hebben geworpen op het plaatsje Adra ten Noord-Oosten van Damascus. Hierbij zouden hele families zijn uitgemoord. De teller staat op het moment van schrijven op 80 mensen. Sommige mensen die op bezoek kwamen bij de bakker om brood te halen zouden door deze mensen levend getoast zijn in grote bakkersovens.

Het Syrische leger zou inmiddels alweer een deel van de stad in handen hebben. De kans bestaat dat deze moordende bendes zich verder gaan verplaatsen richting het zuiden. De burgers van Adna hopen dat het Syrische leger snel weer de veiligheid kan herstellen. (1)

Update 17 december: Geslacht als schapen - een ander artikel van RT (2) vol met ooggetuigenverklaringen.

Update 18 december. Terwijl er op de radio en TV alleen maar melding gemaakt lijkt te worden van bombardementen op Aleppo door het Syrische leger, lijkt er met geen woord gerept te worden over de horrorscenario's die zich afgespeeld hebben in Adra. Hieronder nog een video van 5 minuten van Eretz Zen over de praktijken van de bendes in deze plaats.
NOTEN
(1) http://rt.com/news/syria-adra-civilian-execution-289/
(2) http://rt.com/news/adra-syria-massacre-witnesses-355/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten