woensdag 2 oktober 2013

Zahran Alloush - De Salafistische Leider van het Leger van de Islam in Syrië roept op tot vernietiging van Sjiieten

Zahran Alloush, voormalig leider van het Islamitische Bataljon in Syrië is eind september 2013 gekozen tot leider van het 'Leger van de Islam' in Syrië, dat bestaat uit zo'n 43 groeperingen (1). Hij heeft opgeroepen tot de vernietiging van alle Perzen, oftewel de sjiietische Iraniërs, omdat zij een vijand van de Islam zouden zijn.

Zahran Alloush wenst Iraniërs gruwelijke martelingen toe
In een video van het kanaal van Eretz Zen kunnen we horen hoe deze man, wiens bataljon volgens de video verantwoordelijk zou zijn voor de valse vlag operatie met chemische wapens in Oost-Ghouta in de buitensteden van Damascus, en voor de dood van de 4 topmilitairen in juli 2012, zijn verhaal vertelt waarin hij de hulp vraagt van alle soennitische moslimstrijders om een extremistisch kalifaat te starten in Syrië.


Hieronder nog een gezellig shot van deze extremistische Salafistische man die niets liever wil dan het doden van andersdenkende mede-moslims, alleen omdat ze een andere interpretatie hebben van sommige delen van de Koran. Misschien moeten we ons inzetten om deze man te laten berechten in Den Haag, in plaats van President Assad die strijdt tegen dit soort figuren.


Eind januari 2014 verscheen er een interview met Zahran Alloush op TV. Hierin zegt hij dat hij democratie maar een illusie vindt die de mensen wordt opgedrongen en hij zegt dat de mensen hunkeren naar een staat die de regels van de Islam volgt. Zie de beelden hieronder.NOTEN
(1) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2013/09/43-groeperingen-in-syrie-verenigen-zich.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten