zondag 27 oktober 2013

Christen zegt Moslim geworden te zijn en bovendien genoten te hebben van gevangenschap door Extremisten

Er lijkt geen einde te komen aan de absurditeiten die door de moslimextremisten worden uitgevoerd. Dit keer een verhaal van een spontane conversie van een Christen in de Syrische plaats Dar'aa.

Spontaan een moslim geworden in gevangenschap
Deze man vertelt op de onderstaande video hoe hij op positieve wijze onder de indruk was van de behandeling van hem en zijn mede-gevangenen en dat hij mede daardoor het licht heeft gezien. Hij zegt hoe hij het Christendom achter zich heeft gelaten om de Islam te omarmen. Tja, hoe waarschijnlijk is het dat zo'n man een dergelijke verklaring werkelijk uit vrije wil aflegt?


De afgelopen week zijn de Takfiri-extremisten een plaatsje ten Noorden van Damascus binnengevallen, namelijk Sadad. In dit dorpje waar veel Christenen wonen zouden de nodige Christenen zijn gekidnapt. Het Syrische leger zou haar uiterste best doen om dit dorpje weer vrij te maken van de terroristische bendes. Lees op (1) over een demonstratie van Christenen in Damascus op 27 oktober 2013 voor de vrijlating van deze mensen uit Sadad.

NOTEN


Geen opmerkingen:

Een reactie posten